Αντάμωμα Αιτωλοακαρνάνων στο Περιστέρι

Μοιράστε Αυτό το Άρθρο
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :
ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ.

O Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» και ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο Φεστιβάλ-Αντάμωμα Αιτωλοακαρνάνων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 και Ώρα 7:30μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγ. Αντωνίου Περιστερίου (Στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου)

Θα συμμετάσχουν: 
Ο γνωστός τραγουδιστής παραδοσιακής μουσικής κ. Μιχάλης Μιχόπουλος με την ορχήστρα του και Οι χορευτικές ομάδες του Δήμου Πετρούπολης.

Πρόγραμμα:
Θα παρουσιαστεί μουσικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει Έκθεση  με παραδοσιακά προϊόντα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και είδη λαϊκής τέχνης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου  κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο στο τηλέφωνο: 6945-015734.


Η Σελίδα μας στο Facebook... Ακολουθήστε μας!Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

E-mail Ειδοποιήσεις

Εγγραφείτε τώρα στη υπηρεσία ειδοποιήσεων μέσω e-mail για να ειδοποιήστε αυτόματα για νέα συμβάντα σχετικά με την Ιστοσελίδα , το Παλιόπυργο & το σύλλογο.... περισσότερα>>

Να μήν Ξεχάσεις ...

Χωριανοί και Φίλοι υπάρχουν κάποια σημαντικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και έχουν την ανάγκη της συμμετοχής σας και της υποστήριξης από μέρους σας.
Παρακαλώ Διαβάστε>>

Γίνε συντάκτης

Γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα για την περιοχή μας; ξέρετε ιστορίες από το παππού σας; γνωρίζετε ήθη ή έθιμα του τόπου; Σας ενδιαφέρει η δημοσιογραφία; Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε συντάκτες σε αυτήν εδώ τη σελίδα χωρίς καμία γνώση υπολογιστών. περισσότερα...

Online χρήστες

Έχουμε 4 επισκέπτες σε σύνδεση

Ενημερώσεις RSS

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Τετάρτη
15
Ιουλίου
2020
Ανατ.: 05.25
Δύση: 19.52
Σελήνη
25 ημερών

Σήμερα Γιορτάζουν
Δεν υπάρχει σήμερα κάποια γνωστή γιορτή
Ακολουθεί...
17/7
Μαρίνα
follow in facebook follow in twitter follow us

Γνωρίζατε ότι ...

Τυχαία εικόνα

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες τόσο χωριού μας όσο και της ευρύτερης περιοχής.
εκατοντάδες φωτογραφίες από κάθε στιγμή, εκδήλωση, ή φυσικό τοπίο...

Πιέστε το παραπάνω εικονίδιο για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες!