ΧΟΡΕΥΕΙΝ …. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, ανταποκρινόμενο στο αίτημα πολλών συμπατριωτών και φίλων μας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι συγκροτεί Ομάδα Παραδοσιακών Χορών. Καλούμε όποιον αγαπά την χορευτική παράδοση της πατρίδας μας να πλαισιώσει το εγχείρημα αυτό, με τη βεβαιότητα ότι θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όχι μόνο χορούς από όλη την Ελλάδα αλλά και λαογραφικά δρώμενα.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη το απόγευμα στον Περισσό. Θα διδάσκονται χοροί από όλη την Ελλάδα. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής, καθ’ ότι ο Σύλλογος μας στερείται άλλης ενίσχυσης, πλην των εισφορών των μελών μας. Οι εγγραφές θα γίνονται όλο το μήνα Οκτώβριο του 2008. Ημέρα έναρξης των μαθημάτων είναι η Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 18:15.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 697 904 78 01 (κ. Θανάσης Ραφτόπουλος) και στο 694 646 53 82 (κα. Λίλη Παναγιωτοπούλου )

ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΚΕΛΑΡΑΚΗ 3, 142 32, ΠΕΡΙΣΣΟΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. email:

Τρίτη
Νοεμβρίου