ΧΟΡΕΥΕΙΝ …. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ!

Μοιράστε Αυτό το Άρθρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, ανταποκρινόμενο στο αίτημα πολλών συμπατριωτών και φίλων μας, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι συγκροτεί Ομάδα Παραδοσιακών Χορών. Καλούμε όποιον αγαπά την χορευτική παράδοση της πατρίδας μας να πλαισιώσει το εγχείρημα αυτό, με τη βεβαιότητα ότι θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όχι μόνο χορούς από όλη την Ελλάδα αλλά και λαογραφικά δρώμενα.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη το απόγευμα στον Περισσό. Θα διδάσκονται χοροί από όλη την Ελλάδα. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει ένα συμβολικό ποσό συμμετοχής, καθ’ ότι ο Σύλλογος μας στερείται άλλης ενίσχυσης, πλην των εισφορών των μελών μας. Οι εγγραφές θα γίνονται όλο το μήνα Οκτώβριο του 2008. Ημέρα έναρξης των μαθημάτων είναι η Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008 και ώρα 18:15.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 697 904 78 01 (κ. Θανάσης Ραφτόπουλος) και στο 694 646 53 82 (κα. Λίλη Παναγιωτοπούλου )


ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΑΚΕΛΑΡΑΚΗ 3, 142 32, ΠΕΡΙΣΣΟΣ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ. email:


Η Σελίδα μας στο Facebook... Ακολουθήστε μας!Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

E-mail Ειδοποιήσεις

Εγγραφείτε τώρα στη υπηρεσία ειδοποιήσεων μέσω e-mail για να ειδοποιήστε αυτόματα για νέα συμβάντα σχετικά με την Ιστοσελίδα , το Παλιόπυργο & το σύλλογο.... περισσότερα>>

Να μήν Ξεχάσεις ...

Χωριανοί και Φίλοι υπάρχουν κάποια σημαντικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και έχουν την ανάγκη της συμμετοχής σας και της υποστήριξης από μέρους σας.
Παρακαλώ Διαβάστε>>

Γίνε συντάκτης

Γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα για την περιοχή μας; ξέρετε ιστορίες από το παππού σας; γνωρίζετε ήθη ή έθιμα του τόπου; Σας ενδιαφέρει η δημοσιογραφία; Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε συντάκτες σε αυτήν εδώ τη σελίδα χωρίς καμία γνώση υπολογιστών. περισσότερα...

Online χρήστες

Έχουμε 4 επισκέπτες σε σύνδεση

Ενημερώσεις RSS

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Δευτέρα
6
Ιουλίου
2020
Ανατ.: 05.19
Δύση: 19.55
Πανσέληνος

Σήμερα Γιορτάζουν
Δεν υπάρχει σήμερα κάποια γνωστή γιορτή
Ακολουθεί...
7/7
Κυριάκος, Κυριακή
follow in facebook follow in twitter follow us

Γνωρίζατε ότι ...

Τυχαία εικόνα

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες τόσο χωριού μας όσο και της ευρύτερης περιοχής.
εκατοντάδες φωτογραφίες από κάθε στιγμή, εκδήλωση, ή φυσικό τοπίο...

Πιέστε το παραπάνω εικονίδιο για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες!