Λυρικό ταξίδι από την Αλάγια της Μικράς Ασίας στη Δεσφίνα της Φωκίδας

Μοιράστε Αυτό το Άρθρο
Ο σύνδεσμος Αλαγιωτών Νέας Ιωνίας  και η Ένωση Ρουμελιωτών νέας Ιωνίας σας προσκαλούν σε ένα λυρικό ταξίδι από την Αλάγια της Μικράς Ασίας στη Δεσφίνα της Φωκίδας με οδηγό τη Γυναίκα.
Η Εκδήλωση πραγματοποιείται  στα πλαίσια των Ιωνικών Ημερών 2010, την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας ιωνίας  (Πατριάρχου Ιωακείμ 4, πλησίον ΗΣΑΠ Νέας Ιωνίας).
Συμπράττουν το Συμφωνικό Ωδείο Νέας Ιωνίας υπό τη διεύθυνση της κας Έλενας Ξηροτύρη και τη διδασκαλία της κας Καίτης Τσεκούρα και οι Χορευτικές Ομάδες της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας και του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Ιλισίων υπό τη διδασκαλία του κ. Γιάννη Γκούλτα.
Συνεργάζεται το Παραδοσιακό Συγκρότημα "ΕΠΤΑΣΗΜΟ", στο τραγούδι ο κ. Ηλίας Γάκος, Καλλιτεχνική ευθύνη της εκδήλωσης  κ. Γιάννης Γκούλτας.

Η Σελίδα μας στο Facebook... Ακολουθήστε μας!Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

E-mail Ειδοποιήσεις

Εγγραφείτε τώρα στη υπηρεσία ειδοποιήσεων μέσω e-mail για να ειδοποιήστε αυτόματα για νέα συμβάντα σχετικά με την Ιστοσελίδα , το Παλιόπυργο & το σύλλογο.... περισσότερα>>

Να μήν Ξεχάσεις ...

Χωριανοί και Φίλοι υπάρχουν κάποια σημαντικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και έχουν την ανάγκη της συμμετοχής σας και της υποστήριξης από μέρους σας.
Παρακαλώ Διαβάστε>>

Γίνε συντάκτης

Γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα για την περιοχή μας; ξέρετε ιστορίες από το παππού σας; γνωρίζετε ήθη ή έθιμα του τόπου; Σας ενδιαφέρει η δημοσιογραφία; Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε συντάκτες σε αυτήν εδώ τη σελίδα χωρίς καμία γνώση υπολογιστών. περισσότερα...

Online χρήστες

Έχουμε 2 επισκέπτες σε σύνδεση

Ενημερώσεις RSS

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Δευτέρα
13
Ιουλίου
2020
Ανατ.: 05.23
Δύση: 19.53
Τελευταίο Τέταρτο

Σήμερα Γιορτάζουν
Δεν υπάρχει σήμερα κάποια γνωστή γιορτή
Ακολουθεί...
14/7
Ακύλας, Νικόδημος
follow in facebook follow in twitter follow us

Γνωρίζατε ότι ...

Τυχαία εικόνα

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες τόσο χωριού μας όσο και της ευρύτερης περιοχής.
εκατοντάδες φωτογραφίες από κάθε στιγμή, εκδήλωση, ή φυσικό τοπίο...

Πιέστε το παραπάνω εικονίδιο για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες!