Εορτή Αγίας Τριάδας 2011

Το χωριό μας  έχει ως Πολιούχο Την Αγία Τριάδα και πανηγυρίζει κατά το Ιερό Τριήμερο Του Αγίου Πνεύματος. Επίσης, για όσους δε το γνωρίζουν ... ο "Σύλλογος Απανταχού Παλαιοπυργιωτών" έχει για προστάτιδα του την "Αγία Τριάδα" και εορτάζει την ημέρα της Πεντηκοστής.

Προς διευκόλυνση των χωριανών και φίλων, που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την Θεία Λειτουργία , ο σύλλογος μας έχει μεριμνήσει για την μεταφορά από και προς το χωριό μας, συγκεκριμένα θα υπάρχει διαθέσιμο λεωφορείο:

Από Ναύπακτο προς Παλαιόπυργο την Κυριακή 12/06/2011 και τη Δευτέρα 13/06/2011 με ώρα αναχώρησης 7:45 π.μ, χώρος συγκέντρωσης και αναχώρηση από την πλατεία στο Κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου με προορισμό την εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Παλαιόπυργο. Επιστροφή από και προς τα ίδια σημεία λίγο μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας!

*Η εκμίσθωση του επιβατικού λεωφορείου είναι προσφορά μελών του συλλόγου μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά!

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο!

Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός