Αντάμωμα 2007

Μοιράστε Αυτό το Άρθρο
antamoma-20071_20070805233427Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το ετήσιο αντάμωμα χωριανών και φίλων του χωριού μας. Το αντάμωμα έγινε στη πλατεία του συλλόγου στο Παλιόπυργο χθές το βράδυ 4 Αυγούστου 2007 συνοδεία δημοτικής ορχήστρας και πλήθος παρευρισκομένων.

Ο καιρός ήταν καλός και βοήθησε προσέλευση του κόσμου που σιγά-σιγά γέμισε το προαύλιο χώρο της αίθουσας του συλλόγου ο οποίος φέτος είχε κυριολεκτικά αναμορφωθεί μετά την επέμβαση του Δ.Σ. και την τοποθέτηση γκαζόν, λουλουδιών περιμετρικά καθώς και έξτρα φωτισμό και ανακατασκευή της πίστας.

antamoma-20070_20070805232642

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνοδευόμενοι από δημοτική ορχήστρα με τους καλλιτέχνες: Απ. Ζορμπά και Χ.Πανάγο τραγούδι , Άγγελο Σταθόπουλο κλαρίνο(κατάγεται από το Παλόπυργο) , Μ.Μαχαιρά κρουστά, Β Σαφαρίκα πλήκτρα και Π.Βρεττό κιθαρολάουτο.Την εκδήλωση μας τίμησαν με τη παρουσία τους και φορείς του τόπου όπως ο Δήμαρχος Πυλήνης(κος Μπουλές) και διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι .

 

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση και βίντεο


Η Σελίδα μας στο Facebook... Ακολουθήστε μας!Σύνδεση Χρήστη

Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

E-mail Ειδοποιήσεις

Εγγραφείτε τώρα στη υπηρεσία ειδοποιήσεων μέσω e-mail για να ειδοποιήστε αυτόματα για νέα συμβάντα σχετικά με την Ιστοσελίδα , το Παλιόπυργο & το σύλλογο.... περισσότερα>>

Να μήν Ξεχάσεις ...

Χωριανοί και Φίλοι υπάρχουν κάποια σημαντικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή μας και έχουν την ανάγκη της συμμετοχής σας και της υποστήριξης από μέρους σας.
Παρακαλώ Διαβάστε>>

Γίνε συντάκτης

Γνωρίζετε πρόσωπα και πράγματα για την περιοχή μας; ξέρετε ιστορίες από το παππού σας; γνωρίζετε ήθη ή έθιμα του τόπου; Σας ενδιαφέρει η δημοσιογραφία; Μάθετε πως μπορείτε να γίνετε συντάκτες σε αυτήν εδώ τη σελίδα χωρίς καμία γνώση υπολογιστών. περισσότερα...

Online χρήστες

Έχουμε 7 επισκέπτες σε σύνδεση

Ενημερώσεις RSS

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML

Δευτέρα
6
Ιουλίου
2020
Ανατ.: 05.19
Δύση: 19.55
Πανσέληνος

Σήμερα Γιορτάζουν
Δεν υπάρχει σήμερα κάποια γνωστή γιορτή
Ακολουθεί...
7/7
Κυριάκος, Κυριακή
follow in facebook follow in twitter follow us

Γνωρίζατε ότι ...

Τυχαία εικόνα

Η ιστοσελίδα μας διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες τόσο χωριού μας όσο και της ευρύτερης περιοχής.
εκατοντάδες φωτογραφίες από κάθε στιγμή, εκδήλωση, ή φυσικό τοπίο...

Πιέστε το παραπάνω εικονίδιο για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες!